Sinds 1991 wordt iedere twee jaar de Polyclose-vakbeurs in Gent georganiseerd. Deze beurs richt zich vooral op raam- en deurtechniek en trekt iedere editie ruim 14.000 professionele bezoekers uit meer dan 30 verschillende landen. Op 15, 16 en 17 januari vond de negentiende editie plaats, waar ook Stalufor vertegenwoordigd was. 

De nieuwste ontwikkelingen 

Polyclose is dé beurs in de Benelux voor raam- en deurtechniek, maar ook andere disciplines zoals zonwering-, gevel- en toegangstechniek zijn hier ruimschoots vertegenwoordigd. Vanwege de gunstige locatie in Gent wordt deze beurs door veel, zo niet alle, verwerkers uit Nederland bezocht. Het is dan ook een tweejaarlijkse vaste prik om onze relaties te ontmoeten en om samen te praten over de nieuwste ontwikkelingen in onze branche.  

Een groot deel van deze aanwezigen wordt namelijk door Stalufor beleverd. Daarom heeft Polyclose ook altijd extra meerwaarde voor ons omdat we onze relaties graag persoonlijk spreken.  

Polyclose 2020 

Dit jaar was Stalufor met drie man vertegenwoordigd in Gent. We zijn altijd welkom op de stands van fabrikanten die we vertegenwoordigen en maken dan ook graag tijd om de zaken te bespreken en de stand te bekijken. Zo heeft Wilka bijvoorbeeld een paniek-slot gepresenteerd dat nu ook voldoet aan de SKG-eisen, en hebben we bij Castelein Sealants de anti-dreunfolie eens goed bekeken.

 

Uiteraard wordt ook de inwendige mens niet vergeten en hebben we woensdagavond met onze relatie V.P.G. gedineerd en donderdagavond, nadat we door Fapim waren uitgenodigd voor een etentje, nog gezellig afgesloten met onze relatie Alument. We kijken wederom terug op een geslaagde en bijzonder informatieve beurs. Polyclose, tot over twee jaar!