Met de komst van onze tweede technisch specialist kunnen we met trots aankondigen dat Stalufix technische ondersteuning B.V. per 1 juli volledig operationeel is gegaan.

Stalufix is ontstaan vanuit de behoefte om complexe deursituaties, voornamelijk op het gebied van deurautomatiek en vluchtwegtechniek, op een verantwoorde wijze te installeren en operationeel te maken. Deze deuroplossingen worden geadviseerd en geëngineerd door zusterbedrijf Stalufor concepten in bouwbeslag B.V. en aangeboden aan fabrikanten van aluminium gevelelementen.

U kunt een beroep doen op Stalufix voorafgaand aan een order, maar ook als er zich een probleem voordoet waar uw medewerkers niet uitkomen. De technisch specialisten van Stalufix voorzien u van het juiste productadvies (op locatie), maken in samenwerking met betrokken partijen een plan en helpen indien nodig met technische ondersteuning.

Stalufix is trots op haar vier concepten:

  • Toegangstechniek: Motorsloten inbouwen en aansluiten
  • Deurautomatiek: Deurdrangers met sluitvolgorderegeling monteren en afstellen
    & schuif- en draaideurautomaten monteren en inregelen
  • Vluchtwegtechniek: Inbouwen en afstellen van paniekbeslagen volgens de juiste vluchtwegnormeringen
  • Raambeslag techniek: Inbouwsessies van Fapim raambeslagen op productielocaties van aluminium gevelbouwers

Probleemoplossing is een grote toevoegde waarde voor onze relaties, Martijn Hermse, project-coordinator bij  V.P.G. Aluminium Ramen en Geveltechniek B.V. zegt hierover: “Als ik een technisch specialist van Stalufix inhuur, weet ik zeker dat het opgelost wordt. Zij gaan niet voor half werk en komen indien nodig altijd ter plaatse om de oorzaak van een probleem te identificeren om het vervolgens zo goed mogelijk op te lossen“. U zult nooit tevergeefs een beroep doen op de technisch specialisten van Stalufix!