Het is één van ’s werelds belangrijkste makers van sigaren: Royal Agio Cigars. Het hoofdkantoor met bedrijfsgebouw in Duizel wordt gerenoveerd en grotendeels vervangen door nieuwbouw. De uitvoering van de werkzaamheden voor Agio gebeurt in drie fases, de bedrijfsprocessen van Agio gaan gewoon door tijdens deze fases. Inmiddels is de nieuwbouw bijna afgerond.

Er is voor een mooie, representatieve uitstraling van het nieuwe pand gekozen. De gevel van het kantoor wordt uitgevoerd met een antraciet geanodiseerde vliesgevel, deels structureel. De vliesgevel is voorzien van gevelbanden van Alubond zetwerk in geanodiseerd koperlook-uitvoering. Bij de hoge opslaghal worden sandwichpanelen met een speciale coating toegepast, lijkend op de geanodiseerd koper Alubond van het kantoor. Op een andere plek bij de hallen komt een haaientandprofiel van RVS met een spiegelend effect waardoor aan de buitenkant niet te zien is dat het fabriekshallen zijn.

Bedrijfslogo VPG met volledige naam

De aluminium deuren, ramen en vliesgevels zijn geproduceerd en gemonteerd door VPG. Stalufor is huisleverancier voor nagenoeg alle deur- en raambeslagen die VPG nodig heeft voor de gevelelementen die daar worden geproduceerd. De samenwerking met VPG mag zeer hecht worden genoemd en Stalufor ontzorgt VPG op alle mogelijke manieren.

Alle hang- en sluitwerk componenten en de overige deur- en raambeslagen voor het werk Agio Cigars zijn geleverd door Stalufor aan VPG.

Bo2-Duizel-Agio-Cigars-Interieur


De onderstaande producten zijn daar toegepast:

  • De meerpuntsloten evenals de elektromechanische anti paniek meerpuntsloten zijn van KFV, de Duitse topfabrikant en wereldwijd marktleider op het gebied van meerpuntsluitingen.
  • De deurscharnieren zijn van het type Loira+V, ook een product van fabrikant Fapim.
  • De deurdrangers zijn van Dorma, de Duitse fabrikant van deursluiters en draai- en schuifdeurautomaten.
  • Het deurbeslag is van ons eigen fabricaat Staluform® en uitgevoerd in een SKG** geveerde versie.