In opdracht van Eijkemans Aluminiumbouw BV in Schijndel heeft Stalufor concepten in bouwbeslag BV een mooie bijdrage geleverd aan een moderne nieuwbouwwoning. Voor Eijkemans leverden wij Fapim Magicube verdekliggend raambeslag, Fapim Monza deurscharnieren, FORMANI SQUARE raam- en deurkrukken en KFV AS2500 meerpuntsluitingen.

Fapim Magicube verdektliggend raambeslag

De opdrachtgever koos voor de toepassing van slanke aluminium Themis profielen. Themis profielen hebben de moderne uitstraling van staal, maar met alle voordelen van aluminium (zoals een hogere isolatiewaarde). Er werd gekozen voor het Fapim Magicube verdektliggend raambeslag. Het belangrijkste voordeel van Fapim Magicube is de mogelijkheid tot 180 ⁰ openstand met daarbij een draagvermogen van 180 kg. Door de combinatie van een slank profiel en verdektliggende scharnieren ontstaat er een moderne en strakke uitstraling. In combinatie met het Fapim Magicube verdektliggend raambeslag, zijn nagenoeg alle merken raamkrukken met 7 mm stiftbediening toe te passen. Bij deze woning is gekozen voor FORMANI SQUARE raam- en deurkrukken.

SQUARE door Jan des Bouvrie

In de eerste helft van 2017 ontwierp Jan des Bouvrie voor FORMANI de beslag serie SQUARE. De stijl van Jan des Bouvrie is symmetrisch, minimalistisch en functioneel. De toegepaste FORMANI SQUARE deur- en raamkrukken in mat RVS sluiten perfect aan op de keuze die is gemaakt voor de binnendeuren waardoor de complete woning in dezelfde stijl is uitgevoerd.

Fapim Monza scharnieren

Het mooie design van de Fapim Monza scharnieren past goed bij het slanke design van de deuren.
Er is gekozen voor RAL 9005 in structuur. Monza scharnieren kenmerken zich door een groot draagvermogen, goede verstelbaarheid en een strak design.

KFV AS2500 meerpuntsluiting

De KFV AS2500 meerpuntsluiting is een veilige keuze. De sluiting kenmerkt zich door een uitstekende dichting bij het dichttrekken van de deur door de schuin lopende haken. Deze zwenkhaken voorkomen het uit elkaar drukken van het kaderprofiel, verhinderen het uitheffen van de deur en bemoeilijken inbraakpogingen waardoor het slot voldoet aan SKG**.