In opdracht van onze goede relatie Kolf & Molijn, levert en monteert Stalufor maar liefst 25 stuks Dormakaba ED250 draaideurautomaten op het toonaangevende project Cruquiuswerf in Amsterdam.

Vanwege de variëteit aan deuren en profielcombinaties, is bijna elke deursituatie uniek. Mede hierdoor is er intensief contact tussen Stalufor en Kolf & Molijn geweest in de werkvoorbereidingsfase, waardoor mogelijke faalkosten tot een minimum beperkt zullen blijven

Het Cruquius-gebied verandert snel van een bedrijventerrein naar een levendig stedelijk gebied waar het prettig wonen en werken is. Gelegen aan het water, binnen de ring en op een paar fietsminuten afstand van het centrum, wordt het steeds meer onderdeel van de stad.  Cruquiuswerf ligt in de elleboog van het schiereiland Cruquiuseiland in het Oostelijk Havengebied. Hier worden 173 koopwoningen en 122 huurwoningen gerealiseerd. Het aanbod omvat urban apartments, townhouses en penthouses en voldoet daarmee aan de woonwensen van een breed publiek. De fraaie ligging van het plan met water rondom, zorgt ervoor dat bijna alle bewoners straks genieten van uitzicht op de kade en het water.

De oplevering van de 295 woningen staat gepland voor begin 2021.