Wie wel eens over de bekendste snelweg van noord naar zuid Nederland (of andersom) rijdt, kan het nieuwe gebouw van bedrijfscateraar Appèl niet gemist hebben. Het gebouw is ontworpen door architectenbureau de Twee Snoeken en in 2017 is bouwgroep Moonen gestart met de bouw.

Appèl wilde een kantoor met een centraal hart dat de sfeer heeft van een huiskamer. De opzet van het gebouw moest passie uitstralen, vernieuwend zijn, de laatste trends in de markt laten zien en klanten inspireren. Appèl werd gebouwd met duurzame materialen, met meer dan 400 zonnepanelen en zonder gasaansluiting.

In opdracht van V.P.G. Aluminium Ramen en Geveltechniek BV heeft Stalufor concepten in bouwbeslag BV een mooie bijdrage geleverd aan de uitvoering van Appèl. V.P.G. is een middelgroot bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en montage van aluminium kozijnen, deuren en vliesgevels. V.P.G. onderscheid zichzelf door gebruik te maken van directe communicatielijnen en professioneel ingerichte processen. Hiermee kan een bovengemiddelde kwaliteit en service worden geleverd voor zowel product als project.

Buiten de levering van deur-, en raambeslag en een schuifdeurautomaat bevindt zich in de toegangsdeur voor het personeel een KFV genius paniek motorslot in combinatie met een dormakaba TS 98 XEA deurdranger. Het KFV Genius paniek motorslot werd gekoppeld aan een toegangscontrolesysteem en de deur werd voorzien van een paniekbalk. Deze oplossing is door de technisch adviseurs van Stalufor geadviseerd en garandeert een veilige entree alsmede een veilige vluchtweg voor het personeel. Het deurbeslag is op deze manier volledig inbraakwerend volgens WK2 én voldoet ook volgens de Europese vluchtwegnormering NEN-EN 1125.

De dormakaba TS 98 XEA deurdranger kenmerkt zich door een strak design, waardoor deze naadloos past in het futuristische design van Appèl. Ook is de TS 98 XEA universeel en op élke deursituatie toepasbaar. De deurdranger zorgt ervoor dat de personeelsingang weerstand loos wordt geopend, altijd netjes gesloten wordt en de toegangscontrole gewaarborgd blijft.

Stalufor verzorgt trainingen op het gebied van vluchtwegtechniek en deurautomatiek, zodat u en uw medewerkers altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkeling. Heeft u interesse in het bijwonen van één of meerdere van onze trainingen? Kijk voor meer informatie op de pagina van Stalufor College of neem contact op met één van onze adviseurs via info@stalufor.nl.