Op steenworp afstand van het Centraal Station van Den Bosch vindt u het Paleiskwartier. Daar is volop ontwikkeling gaande, waar onder andere Stalufor en Stalufix een belangrijke bijdrage leverden. Er wordt volop gewerkt aan nieuwbouw appartementen. Waar Stalufor in opdracht van V.P.G. de ED 250 draaideurautomaten van dormakaba levert, is partner Stalufix verantwoordelijk voor de montage hiervan.

dormakaba ED 250

Op de aluminium buitendeuren bij project Paleiskwartier zijn vier kwalitatieve dormakaba ED 250 draaideurautomaten toegepast. De dormakaba ED 250 deurautomaten kunnen gebruikt worden voor deuren met een hoog vleugelgewicht en zijn van hoogwaardige kwaliteit. De deurautomaten communiceren bij dit project met de toegangscontrole, maar kunnen indien nodig ook met veel andere systemen communiceren (zoals een alarmsysteem of brandmelder).

Stalufix, partner van Stalufor

Door onze inmenging in dit omvangrijke project is er ook een zichtbaar voordeel voor de klant. Stalufor ontvangt tekeningen en geeft op basis hiervan (ter plaatse) advies op maat. In overleg met de opdrachtgever worden alle leidingen en bekabelingsschema’s doorgestuurd naar de klant. Om de kwaliteit van onze diensten maximaal te kunnen garanderen, worden de montage en installatie van de automaat door de technisch specialisten van Stalufix uitgevoerd. De servicecontracten worden vervolgens bij dormakaba ondergebracht, voor een optimale service en bereikbaarheid.

Het partnerschap tussen Stalufor en Stalufix biedt voor alle betrokken partijen belangrijke en kwalitatieve voordelen. Doordat alle configuraties op voorraad zijn, kunnen we kort en snel schakelen. Op afroep kunnen we per deel opleveren, we bieden advies op maat, we beschikken over vakbekwame marktkennis en zijn daarnaast altijd in staat en bereid om mee te denken in oplossingen. Onze klanten en partners profiteren van de product- en vakkennis van Stalufor. Stalufix versterkt die vakkennis en kwaliteit door de technische know-how en het vakmanschap. De montage namens Stalufix is flexibel in te plannen omdat Stalufor de automaten uit eigen voorraad levert.