Maatwerk raambeslag

Maatwerk raambeslag

Stalufor heeft zich ontwikkeld als specialist op het gebied van raambeslag in de meest uiteenlopende zin van het woord.  Hierbij ontzorgt Stalufor haar relaties middels het compleet op maat aanleveren van de draaival garnituren inclusief op maat gemaakte en voorbewerkte aluminium schuifstangen, ook wel trengels genoemd.

Desgewenst verpakt per kozijnmerk en alles voorzien van merktekens die corresponderen met de productielijsten die bij elke levering worden bijgevoegd. Dit uiteraard om het inbouwen in de fabriek te vereenvoudigen. Het enige wat de ramenfabrikant hoeft te doen is de beslagen uitpakken en monteren. Alle risico’s van verkeerde maatvoering en andere faalkosten worden bij de ramenfabrikant weggenomen. En dit alles met een uitermate hoge uitleveringsbetrouwbaarheid en desgewenst binnen 24 uur.

Stalufor heeft een uitgekiend assortiment raambeslag in het programma wat probleemloos is toe te passen in nagenoeg alle aluminium gevelsystemen met een Euronut die op de Nederlandse markt voorkomen. Stalufor werkt intensief samen met Fapim, Europees marktleider op het gebied van raambeslagen t.b.v. aluminium profielen.

Steeds meer zien we ook de behoefte om raambeslagen te koppelen aan een toegangscontrole systeem, een rookwarmte afvoersysteem (RWA) of een brandmeldcentrale (BMC).  Ook voor deze toepassingen heeft Stalufor uitermate geschikte oplossingen in huis. Dankzij zusterbedrijf Stalufix technische ondersteuning BV kan Stalufor ook zorgen voor het elektrisch aansluiten van deze elektronica oplossingen.

FAPIM

Fapim, Europees marktleider op het gebied van beslag voor aluminium deuren en ramen wordt door Stalufor op de Nederlandse markt vertegenwoordigt en van deze fabrikant heeft men een uitgekiend assortiment raambeslagen in voorraad. Ook levert Stalufor het volledige Fapim gamma aan Loira+V deurscharnieren in SKG*** uitvoering alsmede het Panama opbouw paniekbeslag.

De raambeslagen van Fapim worden gezien als kwalitatief van een bijzonder hoog niveau en zijn ook volledig op maat verkrijgbaar bij Stalufor. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijk prijsniveau en met volledige SKG en KOMO certificering. Het spreekt voor zich dat ook deze raambeslagen te koppelen zijn aan een toegangscontrole systeem, een rookwarmte afvoersysteem (RWA) of een brandmeldcentrale (BMC). Ook hier kan zusterbedrijf Stalufix technische ondersteuning BV  zorgen voor het elektrisch aansluiten van deze elektronica oplossingen.

LogiKal van ORGADATA

Alle freesgegevens en overige data voor de machineaansturing heeft Stalufor digitaal in DWG formaat beschikbaar. Tevens beschikt Stalufor over een eigen databank van LogiKal®, het gerenommeerde softwarepakket voor de aluminium en stalen gevelindustrie van ORGADATA, waarin alle automatiek oplossingen als kunnen worden opgenomen, uiteraard compleet met alle frees bewerkingen.

“Voor elke raamopening het juiste raambeslag beschikbaar”, dat is het credo van de specialisten van Stalufor.

Stalufor

Binnenweg 7-9
5683 PR Best
KVK nr: 17259565

Contactgegevens

+31 (0)85 330 2770
info@stalufor.nl

Inschrijven nieuwsbrief