Op 20 maart zijn wij met een aantal klanten afgereisd naar de fabriek van KFV in Velbert, Duitsland. Hier hebben wij onder leiding van Frank Dijkhof, accountmanager voor KFV in Nederland, een complete fabrieksrondleiding gekregen en waarbij we na de lunch een uitvoerige presentatie hebben gekregen van de nieuwe slotenlijn: KFV ONE. 

KFV is één van de marktleiders op het gebied van meerpuntssluitingen voor deuren en ramenfabrikanten. Inmiddels heeft KFV voor alle profielsystemen deze dubbele deuroplossingen compleet beschikbaar.  

De langdurige samenwerking tussen KFV en Stalufor

Stalufor levert al sinds lange tijd het complete assortiment voor de aluminium deuren- en ramenproducenten. Stalufor en KFV hebben een langdurig partnerschap dat teruggaat naar de oprichting van Stalufor in 2009. Stalufor adviseert relaties over complete deuroplossingen en heeft de mogelijkheid om oplossingen digitaal aan te leveren. Tevens wordt het complete assortiment van KFV-sloten in Orgadata door Stalufor aangeboden en onderhouden.  

KFV ONE, de nieuwe slotenlijn

KFV heeft door de jaren heen voor elke oplossing een slot ontwikkeld, en vond het nu tijd om de volledige lijn een upgrade te geven die het assortiment vereenvoudigd en nog beter op de vraag uit de markt is afgestemd. KFV ONE heeft één maat, één kwaliteit en één werkwijze. Door de universele toepasbaarheid van het complete assortiment van KFV ontstaat er meer productiviteit en een hoge mate van flexibiliteit. 

Stalufor College: Vluchtwegtechniek

Sinds een aantal jaar biedt Stalufor een aantal trainingen aan op het gebied van vluchtwegtechniek, deurautomatiek en Orgadata. Stalufor heeft veel technische kennis en vindt het belangrijk om u en uw medewerkers te informeren over belangrijke ontwikkelingen in de markt. Voor de Stalufor College-training vluchtwegtechniek behandelen we onder andere onderwerpen omtrent Europese vluchtwegnormeringen en paniekoplossingen.