Er verrijst in Diemen een bijzonder goed bereikbaar kleinstedelijk woongebied met moderne grachtenpanden, design appartementen, winkels en horeca. Sfeervolle grachten, prachtige gevels, gezellige straatjes en groene binnentuinen zorgen voor optimaal woongenot.

Aantrekkelijke nieuwe woonwijk
Holland Park, gelegen op korte afstand van de Zuidas en het centrum van Amsterdam wordt een levendige wijk met zo’n 5.000 bewoners. Op nog geen 10 minuten van het centrum van Amsterdam en gelegen naast het Bergwijkpark in Diemen Zuid, worden woongenot, bereikbaarheid en unieke architectuur gecombineerd tot een aantrekkelijke woonwijk. Holland Park bewoners genieten straks vanuit hun design appartementen van het uitzicht op de sfeervolle grachten. Een uitzicht dat ongelofelijk genoeg ook nog betaalbaar is.

Duurzaam woonconcept
Holland Park wordt een duurzame wijk op menselijke schaal. Het ontwerp is een totaalconcept met diverse keuzes en mogelijkheden. Holland Park wordt gebouwd naar voorbeeld van Java Eiland en Sluseholmen in Kopenhagen. Dit zijn beide succesvolle en geslaagde woonconcepten. In Holland Park komen duurzame onderdelen waarbij alles voldoet aan de nieuwste normen als het gaat om energiegebruik en belasting van het milieu.

Sociaal aantrekkelijke wijk
De wijk is gebouwd met het oog op het stimuleren van sociale activiteit: smalle straten, intieme pleinen, ronde grachten, zonnige gevels. De openbare ruimte wordt gedeeld door voetgangers, fietsers en automobilisten, dus er zijn geen gescheiden rijbanen en de maximum snelheid ligt laag. Alle woningen hebben een aantrekkelijk uitzicht. Winkels en restaurantjes liggen op loopafstand. De kans om andere mensen tegen te komen is groot. De bewoners zullen zich thuis voelen in een leefbare en aantrekkelijke wijk.

Stalufor is leverancier van deur- en raambeslagen
De aluminium deuren, ramen en vliesgevels die benodigd zijn voor Holland Park worden geproduceerd en gemonteerd door onze klanten VPG en Kolf & Molijn. Het Holland Park project is op dit moment in aanbouw. Stalufor gaat vanaf week 12 de leveringen van deur- en raambeslagen doen. Vanwege de grootte van het project lopen deze leveringen door tot in 2018.

Kolf & Molijn

Kolf & Molijn zit samen met Alpro in de K&A Gevelgroep. Kolf & Molijn produceert alleen aluminium deuren, ramen en gevelelementen, Alpro produceert alleen kunststof deuren, ramen en gevelelementen.

Stalufor is leverancier van hang- en sluitwerk componenten voor de diverse deur- en raambeslagen die zowel VPG als Kolf & Molijn nodig hebben voor de gevelelementen die voor Holland Park worden geproduceerd. Uiteraard ontzorgt Stalufor haar klanten op alle mogelijke manieren.

Deur- en raambeslag in Holland Park
De onderstaande producten zijn toegepast in Holland Park:

  • Fapim Magicube verdektliggend draaival raambeslag.
  • KFV meerpuntsloten en anti-paniek meerpuntsloten. KFV is de Duitse topfabrikant en wereldwijd marktleider op het gebied van meerpuntsluitingen.
  • Dorma deurdrangers. Dorma is een Duitse fabrikant van deursluiters en draai- en schuifdeurautomaten.
  • Staluform® RVS deurkrukgarnituren en RVS raamkrukken.