Fapim

Stalufor vertegenwoordigt Fapim, de Italiaanse marktleider in Zuid-Europa voor aluminium ramen en deuren, op de Nederlandse markt.

Fapim

Over Fapim

Fapim beslag kenmerkt zich door de hoge kwaliteit. Fabbrica Accessori per infissi metallici (‘fabriek van accessoires voor metalen ramen en deuren’), ofwel Fapim, werd opgericht in 1974 met als doel het produceren van fittingen voor aluminium ramen en deuren, gecombineerd met innovatie en gebruiksgemak. Na ruim 40 jaar is dit nog steeds de corporate ‘core business’.

Een korte blik terug in de tijd laat zien dat Fapim eind jaren 80 haar pijlen richtte op de buitenlandse markten, waarna dochterondernemingen volgden in Frankrijk, Spanje, België, Polen, Griekenland, Groot-Brittannië, de Verenigde Staten, Rusland, het Midden-Oosten en Argentinië. Een wereldspeler was geboren en in 2005 werd de volledig nieuwe productie locatie gebouwd in het Toscaanse Altopascio.

Gedeelde eigenschappen

De kracht van Fapim kenmerkt zich in innovatieve en flexibele oplossingen voor wereldwijde relaties. Maar ook de vastberadenheid om in de toekomst continuïteit te garanderen in het ontwikkelen van producten en oplossingen. Fapim biedt niet alleen uitstekende producten, maar stelt het hele bedrijf ter beschikking van haar partners: het uitgebreide service systeem, de kwaliteit van haar producten, het machinepark, de investeringen, de professionals en hun ervaring.

Daarnaast beschikt Fapim over een aantal kerneigenschappen, die er voor zorgen dat Stalufor bewust kiest voor Fapim als partner. De band met de Italiaanse wortels, betrouwbaarheid, soliditeit, het op waarde schatten van human resources en de relatie ten opzichte van handelspartners en tot slot continuïteit in innovatie en onderzoek laten zien dat Fapim harmonieus aansluit bij de normen en waarden van Stalufor.

Het aanbod van Fapim beslag 

Stalufor is dus niet voor niets de belangrijkste partner van Fapim in Nederland op het gebied van beslagen voor de aluminium ramen- en deurenindustrie. Stalufor heeft een uitgekiend assortiment raambeslagen in voorraad en levert het volledige Fapim gamma aan Loira + deurscharnieren in SKG*** uitvoering, alsmede het Panama opbouw paniekbeslag. Fapim beslag wordt terecht gezien als kwalitatief uitstekend en zijn ook volledig op maat verkrijgbaar bij Stalufor. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijk prijsniveau en met volledige SKG en KOMO certificering. Vanzelfsprekend zijn deze raambeslagen te koppelen aan een toegangscontrole systeem, een rookwarmte afvoersysteem (RWA) of een brandmeldcentrale (BMC). Ook hier kan Stalufix zorgen voor het elektrisch aansluiten van deze elektronica oplossingen.

Doordat Stalufor een bijzonder groot assortiment van Fapim vertegenwoordigt, informeren we u als onze relatie graag uitgebreid over wat dat assortiment inhoudt:

Bekijk onze download website voor certificaten, documentatie en montagehandleidingen van het Fapim gamma.

{

Partner over ons

“Stalufor concepten in bouwbeslag BV werkt al meer dan 10 jaar zéér intensief samen met Fapim en is onze belangrijkste partner in Nederland op het gebied van beslagen voor de aluminium deuren- en ramenindustrie. De kracht van Stalufor is vooral het vermogen om zaken ook op technisch vlak uitstekend te begeleiden, naast de uitgekiende oplossingen die men volledig zelfstandig in Autocad formaat weet uit te werken. Daarom is Stalufor een onmisbare schakel in de uitvoering van de plannen die Fapim heeft om ook in Nederland zeer succesvol te zijn én te blijven met haar producten en oplossingen”.

- Francis Bevernage

Fapim

Stalufor

Binnenweg 7-9
5683 PR Best
KVK nr: 17259565

Contactgegevens

+31 (0)85 330 2770
info@stalufor.nl

Inschrijven nieuwsbrief