Fapim Magicube draaival en kiep-voor-draai beslag

Fapim

Fapim Magicube door Stalufor geleverd

Fapim blijft in haar ontwikkeling nooit stil staan, tot groot genoegen van Stalufor concepten in bouwbeslag BV. Zo is er het Magicube draaival en kiep-voor-draai beslag. Magicube is dé innovatieve oplossing van Fapim voor ramen met verdekt liggende scharnieren. Zo is Fapim Magicube verdektliggend raambeslag veelzijdig en geschikt is voor toepassing in alle Eurogroef profielen. Tevens is Magicube beschikbaar in één versie, met een draaiopening van 180 graden. In diezelfde stand beschikt het Magicube beslag over een gecertificeerd draagvermogen van 180 kg zonder toepassing van extra toebehoren. Het Magicube beslag is 3D verstelbaar en kan zodoende met andere componenten bijzonder snel en gemakkelijk worden gecombineerd. Onder andere daardoor is de inbouw tijd is extreem kort en kan dit door slechts één persoon worden uitgevoerd.

De eigenschappen van het Magicube beslag

We kunnen zonder enige twijfel stellen dat Magicube over een aantal krachtige en kenmerkende eigenschappen beschikt. Onderstaand vindt u deze eigenschappen eenvoudig samengevat terug.

  • Verdekt liggend beslag
  • Gecertificeerd volgens EN1191 en passend op alle eurogroeven
  • Opening over 180° met hetzelfde draagvermogen van 180 kg
  • Slechts 2 scharen met ankerbeveiliging
  • Behalve de klassieke afstellingen in de hoogte en breedte, tevens afstelling in aandruk op het onder- en boven scharnier
  • Eenvoudige en zeer snelle montage met alleen klemschroeven
  • Montage (op het werk) van beglaasde vleugel in kiepstand door één persoon
  • Totale vingerklembeveiliging
  • SKG** certificering, ook in Kawneer profiel, met slechts 4 inbraak werende sluitpunten, voor vleugels met een maximale afmeting van 1700 x 2600 mm (BxH)

Stalufor, gespecialiseerd partner van Fapim

Fapim is één van de marktleiders op het gebied van beslag voor aluminium deuren en ramen en wordt al vele jaren door Stalufor op de Nederlandse markt vertegenwoordigd. Stalufor is dan ook de belangrijkste partner van Fapim in Nederland op het gebied van beslagen voor de aluminium ramen- en deurenindustrie. Stalufor heeft een uitgekiend assortiment raambeslagen in voorraad en levert het volledige Fapim gamma aan Loira + V deurscharnieren in SKG*** uitvoering, alsmede het Panama opbouw paniekbeslag. De raambeslagen van Fapim worden terecht gezien als kwalitatief uitstekend en zijn ook volledig op maat verkrijgbaar bij Stalufor. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijk prijsniveau en met volledige SKG en KOMO certificering. Francis Bevernage, vertegenwoordiger van Fapim, zegt hierover: “De kracht van Stalufor is vooral het vermogen om zaken ook op technisch vlak uitstekend te begeleiden, naast de uitgekiende oplossingen die men volledig zelfstandig in Autocad formaat weet uit te werken.”

Onze partner Stalufix technische ondersteuning BV geeft inbouwinstructies van de Fapim raambeslagen op productielocaties van de aluminium gevelbouwers. Ook kan Stalufix zorgen voor het elektrisch aansluiten van raambeslagen aan gebouwbeheersystemen.

Stalufor

Binnenweg 7-9
5683 PR Best
KVK nr: 17259565

Contactgegevens

+31 (0)85 330 2770
info@stalufor.nl

Inschrijven nieuwsbrief