Fapim Loira+ opbouw scharnier

Fapim

Stalufor als gespecialiseerd leverancier voor het Fapim Loira+ opbouw scharnier

Stalufor levert sinds een aantal jaar het Fapim Loira+ opbouw scharnier. Loira+ is het nieuwste twee- en driedelige deurscharnier binnen de Loira serie van Fapim en is volledig vernieuwd in ontwerp.

De voordelen van het Loira + opbouw scharnier

Loira+ biedt een aantal zeer vernuftige voordelen ten opzichte van de eerdere versies. Eén van de voornaamste voordelen is het verhoogde gebruiksgemak, vooral met betrekking tot assemblage en montage.  Ook is Loira+ driedimensionaal verstelbaar; horizontaal, verticaal en in aandruk op de afdichting. Zo is elke verstelling onafhankelijk van de andere uit te voeren. Ook kan elke verstelling van Loira+ worden uitgevoerd met de deur in gesloten positie en door één persoon alleen. Het nieuwe Loira+ scharnierenprogramma is volledig compatibel met alle accessoires die reeds beschikbaar zijn voor de vorige Loira en Loira Top versies. Ook dit kunnen we bij Stalufor en Fapim dus onderstrepen als voordeel en optimaal gebruikscomfort.

De eigenschappen van het Loira+ opbouw scharnier

Met behulp van de speciaal ontworpen schroefankers, wordt de inzetbaarheid op diverse thermisch onderbroken profielen sterk verhoogd. De Loira+ scharnieren zijn vervaardigd uit geëxtrudeerde aluminium profielen, geanodiseerd of in RAL kleur gelakt.

Onderstaand de belangrijkste eigenschappen van de Loira+ opbouw scharnier:

 • Gecertificeerd volgens EN1935:02 op 160 kg met 2 scharnieren
 • Zowel 2- als 3-delige scharnieren, voor vlakliggende profielen als ook renovatie- en blokprofielen
 • SKG** met 2 scharnieren en SKG*** met 3 scharnieren
 • Afstelling met gesloten deur, in de 3 richtingen, de een onafhankelijk van de ander
 • Horizontale afstelling niet zichtbaar voor de klant
 • Snelle montage met RVS ankerschroeven voor conform VMRG en KOMO eisen
 • Alle RAL kleuren in 12 werkdagen leverbaar

Het Loira+ opbouw scharnier van Fapim bij Stalufor

Stalufor levert als gecertificeerd partner het volledige Fapim gamma aan Loira+ deurscharnieren in SKG*** uitvoering. Fapim en Stalufor koesteren al jaren een trouwe samenwerking. Door de kracht van Fapim, zoals innovatieve en flexibele oplossingen voor wereldwijde relaties en de vastberadenheid om in de toekomst continuïteit te garanderen in het ontwikkelen van producten en oplossingen, blijft Stalufor achter deze samenwerking staan. Fapim biedt uitstekende producten en stelt haar gehele bedrijf ter beschikking van haar partners. Denk daarbij aan het uitgebreide service systeem, de kwaliteit van haar producten, het machinepark, de investeringen, de professionals en hun ervaring.

Bekijk certificaten, documentatie en montagehandleidingen van Fapim Loira+ opbouw scharnier op onze downloads pagina.

    Stalufor

    Binnenweg 7-9
    5683 PR Best
    KVK nr: 17259565

    Contactgegevens

    +31 (0)85 330 2770
    info@stalufor.nl

    Inschrijven nieuwsbrief