Fapim LIMITE vastzetschaar

Bij Stalufor laten we u graag kennismaken met de Fapim LIMITE vastzetschaar. De vastzetschaar is een voorziening die het mogelijk maakt om draai- of valramen te begrenzen in de openingstand en tevens om die openingsstand te fixeren. De vastzetschaar vindt u bij Stalufor terug in de LIMITE lijn van Fapim.

Fapim

De Fapim LIMITE vastzetschaar geleverd door Stalufor

Bij Stalufor laten we u graag kennismaken met de Fapim LIMITE vastzetschaar. De vastzetschaar is een voorziening die het mogelijk maakt om draai- of valramen te begrenzen in de openingstand en tevens om die openingsstand te fixeren. De vastzetschaar vindt u bij Stalufor terug in de LIMITE lijn van Fapim. LIMITE is het ultieme resultaat van Fapim’s research afdeling. Het vruchtbare resultaat is een nieuwe draaibegrenzer voor zowel naar binnendraaiende, als ook naar buitendraaiende ramen. Ook is de LIMITE vastzetschaar verstelbaar, omkeerbaar én toepasbaar op eurogroef profielen.

Unieke kwaliteit en eigenschappen van de FAPIM vastzetschaar

De LIMITE vastzetschaar is uniek om de eenvoudige reden dat slechts één uitvoering het mogelijk maakt om alle profielen toepasbaar te zijn. Stalufor kan beamen dat dit een uniek product betreft, waar ook de nodige kwaliteit en innovatie achter schuil gaat. De innovatie wordt vooral gesterkt door de mogelijkheid om de raamvleugel via de bediening van de raamkruk, veilig te vergrendelen. Dit gaat gepaard met een bepaalde openingstand. Stalufor zet voor u de twee belangrijkste eigenschappen weg, die de vastzetschaar van de FAPIM LIMITE lijn krachtig omschrijven.

LIMITE

  • Begrenzing- en blokkering schaar voor draairamen en valramen
  • Dé oplossing voor valramen die dichtklappen door wind-onderdruk

Wanneer de LIMITE wordt gebruikt in combinatie met een afsluitbare raamkruk dan bestaat de mogelijkheid tot het ontgrendelen van de vastzetschaar. Dit gebeurd via de sleutel in de raamkruk, welke 180 graden kan worden gedraaid. Hierdoor kan de buitenkant van de vleugel gereinigd worden.

Indien de LIMITE wordt gebruikt in combinatie met een standaard niet-afsluitbare raamkruk, bestaat de mogelijkheid tot het ontgrendelen van de vastzetschaar met behulp van een speciaal klein hulpstuk. Hierdoor kan vervolgens de buitenkant van de vleugel gereinigd worden.

Samenwerking tussen Stalufor en Fapim

Naast de LIMITE vastzetschaar levert Stalufor het complete gamma van Fapim. Stalufor is om vele redenen de belangrijkste partner van Fapim in Nederland op het gebied van beslagen voor de aluminium ramen- en deurenindustrie. Dit is een vertegenwoordigende rol die we ook nog jarenlang nastreven. Door gezamenlijk krachten te bundelen op het gebied van kwaliteit, kan Fapim via Stalufor op onverminderde steun op de Nederlandse markt rekenen. Wist u dat onze partner Stalufix technische ondersteuning BV inbouwsessies op locatie kan verzorgen? Neem contact op met één van onze technisch specialisten voor meer informatie.

Bekijk documentatie van Fapim LIMITE vastzetschaar op onze downloads pagina.

{

Partner over ons

“Stalufor concepten in bouwbeslag BV werkt al meer dan 10 jaar zéér intensief samen met Fapim en is onze belangrijkste partner in Nederland op het gebied van beslagen voor de aluminium deuren- en ramenindustrie. De kracht van Stalufor is vooral het vermogen om zaken ook op technisch vlak uitstekend te begeleiden, naast de uitgekiende oplossingen die men volledig zelfstandig in Autocad formaat weet uit te werken. Daarom is Stalufor een onmisbare schakel in de uitvoering van de plannen die Fapim heeft om ook in Nederland zeer succesvol te zijn én te blijven met haar producten en oplossingen”.

- Francis Bevernage

Fapim

Stalufor

Binnenweg 7-9
5683 PR Best
KVK nr: 17259565

Contactgegevens

+31 (0)85 330 2770
info@stalufor.nl

Inschrijven nieuwsbrief