Dormakaba

Dormakaba, in 2015 gefuseerd uit de twee gevestigde merken Dorma en Kaba, is goed voor meer dan 150 jaar ervaring en miljoenen geïnstalleerde producten en oplossingen over de hele wereld.

Dormakaba

Dormakaba, in 2015 gefuseerd uit de twee gevestigde merken Dorma en Kaba, is goed voor meer dan 150 jaar ervaring en miljoenen geïnstalleerde producten en oplossingen over de hele wereld. Dit vertaalt zich in sloten met drukknop, maar ook in deurdrangers tot uiterst complexe netwerktoegangsoplossingen met smartphonetoegang. Hiermee is dormakaba, samen met Stalufor, een betrouwbare partner voor een veilige en slimme toegang tot gebouwen en ruimten.

De kernwaarden van dormakaba

Dormakaba beschikt over kernwaarden waar Stalufor zich compleet in kan vinden. Het doel van dormakaba is duidelijk: uw tevredenheid. Net als Stalufor hanteert dormakaba een hoge standaard op het vlak van veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid, met het vertrouwen van de klanten in de producten als resultaat. Ook de ontwikkeling in nieuwe toegangsoplossingen staat niet stil. Om dit te realiseren, gaat dormakaba nieuwe uitdagingen aan en zoekt ze naar oplossingen die een echte toegevoegde waarde bieden voor onze klanten en gebruikers. Alle activiteiten van dormakaba zijn gericht op de ontwikkeling van naadloze toegangsoplossingen en services die er niet alleen voor zorgen dat gebouwen slimmer en veiliger worden, maar ook dat u altijd het gevoel hebt dat u in goede handen bent.

De produchten en het programma van dormakaba

 

Met name de schuifdeurautomaten, draaideurautomaten, deurdrangers en vloerveren worden met grote regelmaat toegepast door fabrikanten van aluminium gevelelementen. Door de veelzijdigheid en betrouwbaarheid, is het dormakaba programma een garantie voor het probleemloos integreren van deze producten in de gevelelementen. Ook heeft dormakaba alle toebehoren voor aluminium gevelelementen, zoals glijarmen, vastzetmechanismen, schaararmen, inbouwdrangers, montageplaten, et cetera beschikbaar. Service en garantie staan hoog in het vaandel bij dormakaba.

Hieronder vindt u een overzicht van het dormakaba productassortiment.

Deurhangers, vloerveren en toebehoren

Een deurdranger of vloerveer is een voorziening om een manueel-bediende deur gecontroleerd te sluiten. Tijdens het openen van de deur, door de gebruiker, wordt de benodigde energie gegenereerd. Zodra de deur wordt vrijgegeven, wordt de zo opgebouwde energie gebruikt om deze deur op een gecontroleerde manier te laten terugkeren naar gesloten toestand.

 • TS 98 XEA: Deursluiter met glijarm, welke de prestaties, modulariteit en strak XEA design combineert
 • TS 93: Glijarmdeurdrangersysteem
 • TS 99: Deurdranger met vrijloopfunctie voor een barrièrevrije toegang
 • TS 97: Compacte designglijarm deurdranger
 • TS 92 / TS 91: Glijarmdeurdrangers met Easy Open technologie
 • TS 90 Impulse: Standaard glijarmdeurdranger met Cam Action technologie
 • RMZ: Brandcentrale voor de aansturing van elektromechanische vastzettingen
 • TS 83: De comfortdeurdranger met schaararm en openingsdemping
 • TS 73 V: Comfort deurdranger met schaararm
 • TS 73 EMF: Schaararmdeurdranger met elektro-hydraulische vastzetinrichting
 • TS 72: Schaararmdeurdranger voor binnendeuren met een deurbreedte tot 1.100 mm
 • TS 71: Deurdranger met schaararm
 • BTS 84: Vloerveer voor pendeldeuren
 • RTS 85: In het deurkozijn ingewerkte deurdranger
 • SR 390 / SR 392:
 • BTS 80: Vloerveersysteem voor enkele en dubbele deuren
 • BTS 75 V: Vloerveer voor alle universele toepassingen
 • ITS 96 FL: Inbouw vrijloopdeurdranger met Easy Open technologie, voor toepassing op brand- en rookwerende deuren
 • ITS 96: In het deurblad geïntegreerde glijarmdeurdranger met Easy Open technologie (Cam Action)

Dormakaba biedt eveneens uitstekende oplossingen in de vorm van elektomagnetische deurvergrendelingen. Deze magneten kunnen worden toegepast op deuren, waarbij niet voldaan hoeft te worden aan de vereisten van vluchtroutes en/of nooduitgangen. Al onze magneten zijn voorzien van een elektromagnetische vergrendeling en dankzij de eenvoudige installatie en de onopvallende vormgeving vormen ze een uitstekende upgrade achteraf

{

Partner over ons

Stalufor is een schoolvoorbeeld van een bedrijf wat zich diep heeft gespecialiseerd in hang- en sluitwerkoplossingen rondom een aluminium raam en deur en daarbij ook oog heeft voor de automatische deuroplossingen.

Stalufor behoort hiermee tot een select groepje partners waarmee we op deze manier de strategische samenwerking zijn aangegaan.” 

- Dhr. Albert Hendriks

Sales Manager Products bij Dormakaba Nederland B.V

Stalufor

Binnenweg 7-9
5683 PR Best
KVK nr: 17259565

Contactgegevens

+31 (0)85 330 2770
info@stalufor.nl

Inschrijven nieuwsbrief