dormakaba TS 83 deurdranger met schaararm

Stalufor is als specialist in deurautomatiek niet voor niets een gewaardeerd én gecertificeerd partner van het topfabricaat dormakaba. Ook beschikt Stalufor over een bijzonder uitgebreid assortiment dormakaba producten. 

Dormakaba

dormakaba TS 83 deurdranger met schaararm

Stalufor is als specialist in deurautomatiek niet voor niets een gewaardeerd én gecertificeerd partner van het topfabricaat dormakaba. Ook beschikt Stalufor over een bijzonder uitgebreid assortiment dormakaba producten. We staan dankzij onze gedeelde kernwaarden op het gebied van kwaliteit en innovatieve oplossingen in hang- en sluitwerk, onbetwist achter de kwaliteit van de dormakaba producten.

Daarnaast is er ook de samenwerking met Stalufix, waardoor de dormakaba producten kwalitatief uitmuntend tot hun recht komen op locatie. Stalufix verzorgt de volledige montage van het betreffende systeem, zoals het elektrisch aansluiten, inregelen en het in gebruik stellen. Hierdoor voorziet Stalufix uitstekend in de behoefte van relaties bij het koppelen van automaten aan gebouwbeheersystemen. Samen met de beschikking over onze eigen databank Logikal, kunnen we zodoende stellen dat we voor elke deuropening een passende automatiekoplossing voorhanden hebben.

Eigenschappen

Namens dormakaba hebben we bij Stalufor de TS 83 deurdranger met schaararm binnen ons assortiment. Het grote voordeel van de TS 83 schaararmdeurdranger is dat deze voor vrijwel alle deurbreedten en toepassingen geschikt is. Er wordt vandaan aan de hoogste eisen op gebied van gebruikscomfort. Behalve dat de TS 83 geschikt is voor vrijwel elke deurbreedte, is er speciaal voor buitendeuren een AC-uitvoering verkrijgbaar, waarbij er bescherming tegen corrosie wordt geboden.

Voordelen

Met de TS 83 biedt dormakaba een deurdranger met het comfort van zelfregulerende openingsdemping. Ook is de TS 83 bijzonder snel te monteren en nog sneller in te stellen. Daarnaast is het een krachtige eigenschap dat het één deurdranger voor vrijwel alle deurbreedtes en toepassingen is. We zien in het ontwerp en de ontwikkeling van de TS 83 de jarenlange ervaring van dormakaba terug. Hierdoor ligt er als resultaat optimaal gebruiksgemak en onderscheidende veelzijdigheid.

Behalve de TS 83 zwaarte 3-6 voor deurbreedtes van maximaal 1400mm en de zwaarte 7 voor deurbreedtes tot maximaal 1600m, is er voor buitendeuren enen speciaal corrosie-werende uitvoering beschikbaar. Dat betreft de TS83 AC. Een groot voordeel is ook het gemak waarmee de TS 83 kan worden gemonteerd, wat alleen maar bijdraagt aan een kwalitatief topproduct.  De eigenschappen en speerpunten van de TS 83 voor u samengevat:

Specificaties:

 • Instelbare sluitkracht en sluitsnelheid
 • Deurbreedten tot 1.400 mm/ 1.600 mm
 • Voor enkele en dubbele deuren
 • Eenvoudige installatie
 • Optioneel met antiroestbescherming

  Stalufor

  Binnenweg 7-9
  5683 PR Best
  KVK nr: 17259565

  Contactgegevens

  +31 (0)85 330 2770
  info@stalufor.nl

  Inschrijven nieuwsbrief