dormakaba ST FLEX SECURE inbraakwerende automatische schuifdeur

Als specialist in deurautomatiek is Stalufor al jaren gecertificeerd partner van dormakaba. Stalufor beschikt dan ook over een uitgebreid assortiment dormakaba producten.

Dormakaba

dormakaba ST FLEX SECURE inbraakwerende automatische schuifdeur

Als specialist in deurautomatiek is Stalufor al jaren gecertificeerd partner van dormakaba. Stalufor beschikt dan ook over een uitgebreid assortiment dormakaba producten. De samenwerking tussen Stalufor en dormakaba houdt al jaren met wederzijdse tevredenheid stand, niet in de laatste plaats dankzij de gedeelde kernwaarden en het oog voor kwaliteit en innovatieve oplossingen in hang- en sluitwerk. Ook biedt Stalufor vakkundige hulp met de werkvoorbereiding in Autocad én de samenwerking met Stalufix inzake de montage van alle producten. Stalufix verzorgt de volledige montage van het betreffende systeem, zoals het elektrisch aansluiten, inregelen en het in gebruik stellen. Hierdoor voorziet Stalufix uitstekend in de behoefte van relaties bij het koppelen van automaten aan gebouwbeheersystemen.

De ST FLEX SECURE inbraakvertragende automatische schuifdeur is één van de vele dormakaba producten die we bij Stalufor een warm hart toedragen. Het schuifdeursysteem ST/FST FLEX SECURE is zo ontworpen om een maximale veiligheid te bieden. Het systeem biedt een ongeëvenaarde veiligheidsnorm en speelt op deze manier in op de toenemende vraag naar een oplossing die het gemak van een automatische schuifdeur combineert met een uitgebreide bescherming tegen indringers en vandalisme. Het systeem is via Stalufor leverbaar met enkel of isolerend P4A-gekeurd veiligheidsglas.

Verbeterde veiligheid van de ST FLEX SECURE

De ST FLEX SECURE-versie biedt een geoptimaliseerde inbraakveiligheid en is tevens goedgekeurd voor de toepassing als standaard automatische schuifdeur. Zelfs is er een mogelijkheid om de FST variant toe te passen. Op deze manier kan de schuifdeur ook gebruikt kan worden in vlucht-en reddingswegen.

Het elegante ontwerp van dit nieuwe schuifdeursysteem doet geen afbreuk aan maximale bescherming tegen inbrekers en vandalisme, gezien het conform VDS (Vereniging van Duitse Eigendomsverzekeraars) – weerstandsklasse WK2/SKG is gecertificeerd.

Bovendien zorgt een doorlopende vloergeleiderrail onder aan de deur en meerdere speciale aanpassingen er voor dat de automatische schuifdeur volledig voldoet aan de WK2/RC2/SKG2 klasse.

Het ontzorgen en begeleiden van de klant naar de passende oplossing maakt onmiskenbaar deel uit van de Stalufor-missie, dit zowel in de ontwerpfase als de uitvoerende fase.

De innovatieve eigenschappen van de ST FLEX SECURE

 

 • Maximale flexibiliteit
 • Voorzien van automatisch haakslot
 • Bescherming tegen inbrekers en vandalisme
 • Comfortabele bediening
 • Geen zichtbare barrières
 • Optimale beveiliging
 • Betrouwbaar, getest op 1.000.000 bewegingen

   Stalufor

   Binnenweg 7-9
   5683 PR Best
   KVK nr: 17259565

   Contactgegevens

   +31 (0)85 330 2770
   info@stalufor.nl

   Inschrijven nieuwsbrief