Sinds haar oprichting in 2009 werkt Stalufor concepten in bouwbeslag BV samen met haar zeer gewaardeerde relatie V.P.G. Aluminium Ramen en Geveltechniek BV.
V.P.G. is een middelgroot bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en montage van aluminium kozijnen, deuren en vliesgevels. V.P.G. onderscheid zichzelf door gebruik te maken van directe communicatielijnen en professioneel ingerichte processen. Hiermee kan een bovengemiddelde kwaliteit en service worden geleverd voor zowel product als project.

Stalufor en V.P.G. werkten succesvol samen aan een groot aantal gerenommeerde projecten, waaronder: Strijp TQ in Eindhoven, Paleiskwartier in Den Bosch, Agio in Duizel en het recent opgeleverde Appèl in Rosmalen.

Voor V.P.G. en Stalufor zijn de medewerkers de belangrijkste toegevoegde waarde

Wij spreken Richard van Zanten, directeur/eigenaar van V.P.G. over de samenwerking met Stalufor: “Van onze leveranciers verwachten wij kwaliteit, een snelle levering, een goede uitvoering en een marktconforme prijs. De medewerkers van Stalufor hebben daarnaast veel ervaring, een grote technische kennis, zijn oplossingsgericht maar zijn bovenal betrouwbaar. De medewerkers van Stalufor zijn specialisten in hang- en sluitwerk en verstaan hun vak. Ze geven goed advies, geven ondersteuning aan onze werkvoorbereiders en denken mee over passende alternatieven en oplossingen.”

V.P.G. heeft sinds het begin van de samenwerking een goede klik met Stalufor. “Het leveren van een goede prestatie is het belangrijkste, maar omdat we zo’n groot gedeelte van onze week aan werk besteden, doen we dit graag met mensen waar we het uitstekend mee kunnen vinden. Communicatie in ons vak is erg belangrijk. Dit is iets wat wij intern nastreven, altijd naar onze klanten uitdragen en wat wij ook van onze leveranciers verwachten. Onze opdrachtgevers moeten op ons kunnen bouwen en verandering is aan de orde van de dag. Een goede communicatie is de basis om de projecten tot een goed einde te brengen.”

Fapim raambeslag biedt flexibiliteit bij het bouwen van aluminium gevels

Veel van onze relaties verwerken verschillende merken aluminium profielen en zijn naast kwaliteit, betrouwbaarheid en snelle levering van hang- en sluitwerk op zoek naar producten die binnen Aluminium gevelbouw universeel toepasbaar zijn. “Door de combinatie van de technische kennis van Stalufor en de universele toepasbaarheid van het hang- en sluitwerk kan Stalufor ons altijd een passende oplossing aanbieden”, aldus Richard.

V.P.G. doet ook graag een beroep op Stalufix technische ondersteuning B.V. “Ook voor oplossingen in deurautomatiek doen wij een beroep op de technische kennis van Stalufor en op de technische ondersteuning van Stalufix. De automatische deuroplossingen worden geadviseerd, geëngineerd én gemonteerd waardoor zij ons compleet kunnen ontzorgen.“