‘Vorstelijk wonen in het nieuwe stadscentrum van Valkenburg (aan de Geul)’, dat is waar het Centrumplan Aan de Kei Valkenburg compleet voor werd ingericht. De kern van de stad is namelijk recentelijk voorzien van een geheel nieuw woon- en winkelhart en werd gerealiseerd door Hurks Vastgoed en Bouw. Het project beslaat het gebied tussen de Reinaldstraat, de Louis van de Maesenstraat, de Dr. Erensstraat en de Sint Pieterstraat.

Of u nu houdt van het bruisende stadsleven of de rust van een eigen tuin, het project vindt aansluiting bij iedere woonwens. Het omvat een gezellig centrum met appartementen, horecazaken, winkels en parkeergarage. Aan de Kei omvat 53 woningen, waarvan 33 koopappartementen en 20 huurappartementen. Alle woningen beschikken over een ruim balkon en/of terras, een eigen vaste parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage en een privé berging. Het project omvatte namelijk ook de ontwikkeling van een ondergrondse parkeergarage met twee verdiepingen. Deze garage functioneert tevens als openbare parkeergarage. Middels een hekwerk wordt het gedeelte voor de bewoners van de Aan de Kei afgebakend.

Stalufor als leverancier van deur- en raambeslagen
De aluminium deuren, ramen en vliesgevels voor Centrumplan Aan de Kei Valkenburg zijn geproduceerd en gemonteerd door onze klant Jan Habraken Glas & Aluminiumwerken. Stalufor is huisleverancier voor nagenoeg alle deur- en raambeslagen die Jan Habraken Glas & Aluminiumwerken nodig heeft voor de gevelelementen die zij produceren. Beide bedrijven werken al voor een lange tijd samen, waarbij Stalufor het bedrijf Jan Habraken Glas & Aluminiumwerken op alle mogelijke manieren ontzorgt op het gebied van deur- en raambeslagen.

Stalufor heeft tijdens dit project alle hang- en sluitwerk componenten en de overige deur- en raambeslagen voor Centrumplan Aan de Kei Valkenburg geleverd aan Jan Habraken Glas & Aluminiumweren. De onderstaande producten zijn daar toegepast:

  • Het draaival raambeslag evenals het stolpraam beslag is van Fapim, de Italiaanse fabrikant van beslag voor aluminium deuren en ramen.
  • De meerpuntsloten evenals de schuifpuisloten zijn van KFV, de Duitse topfabrikant en wereldwijd marktleider op het gebied van meerpuntsluitingen.
  • De deurscharnieren zijn van het type Loira+V, ook een product van fabrikant Fapim.
  • De deurdrangers zijn van Dorma, de Duitse fabrikant van deursluiters en draai- en schuifdeurautomaten.
  • Het deurbeslag is van ons eigen fabricaat Staluform® en uitgevoerd in een SKG*** geveerde versie.