De gemeente Vlaardingen heeft opdracht gegeven om een brede wijkvoorziening in de Babberspolder-Oost te realiseren. Het nieuwe gebouw wordt een multifunctioneel pand van in totaal circa 5300 m2.

Architectenbureau Frencken | Scholl maakte in nauw overleg met de gemeente Vlaardingen en de toekomstige gebruikers, de Jan Ligthartschool, de Jenaplanschool, school Avonturijn en de Stichting Kinderopvang Vlaardingen (SKV), een ontwerp voor dit nieuwbouwproject.

wijnveen_logo_big

De aluminium deuren, ramen en vliesgevels in dit project zijn geproduceerd en gemonteerd door onze klant Wijnveen Aluminiumbouw BV te Wageningen. Stalufor is leverancier voor de diverse deur- en raambeslagen die Wijnveen nodig heeft voor de gevelelementen die daar worden geproduceerd.

De onderstaande producten zijn daar toegepast:

  • De meerpuntsloten evenals de anti paniek meerpuntsloten zijn van BKS, de Duitse topfabrikant op het gebied van sloten en beslag voor paniekoplossingen.
  • De deurscharnieren zijn van het type Loira+V, een product van fabrikant Fapim.
  • De deurdrangers zijn van Assa Abloy, fabrikant van deursluiters en draai- en schuifdeurautomaten.

Als alles volgens planning verloopt kunnen de kinderen na de zomervakantie hun nieuwe lokalen in gebruik nemen. Wij wensen hen veel plezier in hun prachtige nieuwe leeromgeving!

Brede Wijkvoorziening Vlaardingen-2
Brede Wijkvoorziening Vlaardingen