Samen met zijn broer Mark is Bart Van Oorschot de derde generatie aan het roer van Van Oorschot Aluminium, een familiebedrijf dat volgend jaar 60 jaar bestaat. Al sinds de oprichting van Stalufor werken wij samen met dit familiebedrijf. We vroegen Bart of hij iets kon vertellen over onze samenwerking vanuit zíjn oogpunt.  

Kun je iets vertellen over jezelf en je bedrijf?

“Van Oorschot Aluminium is een familiebedrijf dat door mijn opa Frans is opgericht. Later nam mijn vader Karel het over, en nu is het de beurt aan mijn broer Mark en ik. Wij namen het bedrijf in 2015 over en veranderden de naam van OAS (Van Oorschot Aluminium Constructies) naar Van Oorschot Aluminium, want dat is wie wij zijn: producent van aluminium deuren, ramen, schuifpuien en overige gevelelementen.” 

Hoe is jullie samenwerkingsverband ontstaan?

“Jack van den Heuvel en mijn vader Karel kennen elkaar ‘vanuit de markt’, zoals dat heet. Als je allebei immers op dezelfde markt actief bent zul je elkaar wel eens tegenkomen. Ook ik kende Jack al toen ik nog voor mijn vader werkte.” 

Welke diensten levert Stalufor aan jullie?

“Stalufor levert bij ons veel hang- en sluitwerk en voorziet ons daarnaast van advies voor verschillende projecten. Wij geloven als bedrijf in langdurige relaties en switchen niet graag van leverancier. In de loop der jaren heeft onze samenwerking met Stalufor echter kunnen groeien. Stalufor heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn met kennis van zaken. Ze geven passend advies en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding.” 

Wat vind je de sterke kanten van Stalufor?

“Naast bovengenoemde pluspunten vind ik het contact dat ze met ons onderhouden heel sterk. Als we bellen met een vraag die niet direct beantwoord kan worden hoeven we geen half uur te wachten op een reactie.” 

Kun je voorbeelden geven?

“Onlangs had een van onze klanten een probleem met een scharnier. Binnen een half uur was het geregeld; de volgende dag werd het vervangen. Iets anders dat Stalufor voor ons gedaan heeft is het ontwikkelen van een speciale variant van het Fapim Magicube draai-kiepbeslag. Dit is volledig op wens samengesteld en is nu klantgebonden vastgelegd in hun ERP-systeem en in de databank van Orgadata (Logikal).” 

Zou je  Stalufor aanraden?

“Stalufor heeft de expertise in huis voor passend advies en heeft ook hun logistiek perfect op orde. Wij zijn zéér tevreden over Stalufor en zullen dus ook zéker zaken blijven doen. Stalufor is al die jaren met ons meegegroeid en ik verwacht dat dat in de toekomst niet anders zal zijn. Echt perfect!”